Berkin'in sıra arkadaşları 'Hayır' için buluşuyor

Berkin'in sıra arkadaşları 'Hayır' için buluşuyor

Fikir Kulüpleri Federasyonu İzmir Lise örgütü, 15 Nisan Cumartesi (yarın) günü saat 16.00'da İzmir Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi'nde 'Hayır' paneli düzenleyecek. Etkinliğe konuşmacı olarak Yön Dergisi yazarı Özgür Savaşçıoğlu ve FKF MYK Üyesi Onur Kerem Tever'in konuşmacı olarak katılacakları belirtildi.

'Berkin'in sıra arkadaşları' 15 Nisan Cumartesi (yarın) günü saat 16.00'da İzmir Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi'nde 'Hayır' paneli düzenleyecek. 

Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) imzası ile yayınlanan açıklamada, "Bizler, 2011 yılında YGS sorularının Cemaat'e peşkeş çekilmesinin ardından günlerce sokaklara dökülen liselileriz. 2013 Haziran'ında Gezi Parkı direnişinde yer alanlarız. Berkin'in sıra arkadaşlarıyız biz. Geçen sene gerici okul idarelerine, bozuk eğitim sistemine "sırtımızı dönen" liselileriz. Şimdi de ülkemiz için, yeni bir başlangıç için "Hayır!" diyenleriz" denildi.

'Hayır' paneline Yön Dergisi yazarı Özgür Savaşçıoğlu ve FKF MYK Üyesi Onur Kerem Tever'in konuşmacı olarak katılacakları belirtildi.