Beğendikleri erkeği kaçırmaya çalışan kadınlar sosyal medyanın dilinde: O saatte ne işi varmış?

Beğendikleri erkeği kaçırmaya çalışan kadınlar sosyal medyanın dilinde: O saatte ne işi varmış?

Çin'de beğendikleri erkeği kaçırmak isteyen 3 kadın sosyal medyada gündem oldu.

İleri Haber

Çin'in Hangzhou kentinde 3 genç kadın kız arkadaşıyla birlikte araç bekleyen beğendikleri adamı kaçırmaya kalkışmaktan 7'şer gün hapis cezası aldı.

Haber sosyal medyada duyulduktan sonra gündem oldu.

Türkiye'de yaşanan kadına yönelik taciz, tecavüz, şiddet gibi olaylarda sıklıkla duyduğumuz gerici, kadın düşmanı tepkiler bu haberde kadınların kara mizah konusu oldu.

'O SAATTE DIŞARIDA NE İŞİ VARMIŞ?'

İşte bazı Twitter kullanıcılarının olayla ilgili tepkisi:

@biseysoylucem götünü başını sallaya sallaya yürüyüp dikkatlerini çekmeseymiş o da 

@deliyimnabcan pantolon giymeseymiş o da 

@mervelluna Elbette bu korkunç bir olay, ona lafım yok. Ama erkekler de o çene kemiklerini göstere göstere, tricepslerini sallaya sallaya dolaşırlarsa bu olaylar olmaya devam edecektir. Kadının doğası bu, kabullenin artık ya

@mervelluna Benim babam bu yaşında hala dikkat ediyor biceps'lerini şişkin şişkin gösterecek dar gömlekler giymemeye. Biraz edep ya

@mervelluna Oldu olacak sixpack'lerinizi de göstererek gezin. BU NE MESAJ VERİYOR diye düşünmeyin hiç. E sen kaslarını aça aça gezersen, elbette karşıdan gelen kadına "testesteron seviyem yüksek" mesajı veriyorsun, kadın ne yapsın bu durumda??

@LeylaSalinger Tabi bu olayı tasvip etmek mümkün değil ama yani erkeklerin de gece o saatte sokakta tek başlarına, yanlarında bir kadın olmadan gezmeleri normal mi şimdi? Kim bilir nereden geliyormuş. Benim babamın, erkek kardeşimin neden hiç başına gelmiyor bu olaylar?

 

 


@RuhTeamGS o saatte dışarıda işi neymiş, evinde otursaymış.

@arda_ksk03 erkeğin o kıyafetle o saatte dışarıda ne işi varmış.

DAHA FAZLA