BBP Genel Başkanı'ndan ırkçı talep: 100 bin Ermeni sınır dışı edilsin

BBP Genel Başkanı'ndan ırkçı talep: 100 bin Ermeni sınır dışı edilsin

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ırkçı bir talepte bulunarak "100 bin Ermeni sınır dışı edilsin" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Azerbaycan ile Ermenistan arasında fiili bir savaş durumu olduğunu söyleyerek ırkçı bir talepte bulundu: "Türkiye'de sayıları 100 bine yaklaşan kaçak Ermeni var. Türkiye bunları derhal sınır dışı etmeli".

DHA'nın aktardığına göre Erzurum'da düzenlediği basın toplantısında konuşan Genel Başkan Mustafa Destici, "Soykırım uyguladığı, katliam yaptığı yerlerle, dönemlerle ilgili açık özür beyanı ve tazminatları ödemedikten sonra Türkiye kesinlikle Ermenistan ile hiçbir ilişkiye girmemelidir. Sınır kapısı asla resmi ya da gayri resmi bir şekilde açılmamalıdır. Hatta daha ilerisini söyleyeyim. Türkiye'nin Ermeni vatandaşları vardır. Elbetteki bunlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Azınlık hakları vardır. O haklarına sahip olarak Türkiye'de yaşamaya devam edeceklerdir. Ama onun çok fevkinde Türkiye'de sayıları 100 bine yaklaşan kaçak Ermeni vardır. Türkiye bunları derhal sınır dışı etmelidir." dedi.