Bakan Kılıç'tan Galatasaray'a tepki: Karar ivedi şekilde düzeltilmeli

Bakan Kılıç'tan Galatasaray'a tepki: Karar ivedi şekilde düzeltilmeli

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray'ın Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç kararını reddetmesine ilişkin, "Galatasaray yönetim kurulu ivedi şekilde alınmış olan bu kararı düzeltmelidir. Çünkü ülkemize, milletimize ihanet edenlerin ülkemizin köklü kurumlarında ve kulüplerinde işi yoktur" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda Fethullah Gülen cemaati üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında soruşturma açılan Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesinin reddedilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

DHA'dan Hakan Akgün'ün haberine göre, referandum çalışmaları kapsamında Samsun’da bulunan Bakan Kılıç yaptığı açıklamada, "Galatasaray genel kurulunda bir kısım üyelerin bu kişilerin ihraçlarıyla ilgili vermiş oldukları hayır oyunun ne Galatasaray camiasına, ne Türkiye’ye, ne de 15 Temmuz gecesi şehit olan kardeşlerimizin ailelerine ve gazilerimize açıklayamazlar. Galatasaray yönetim kurulu ivedi şekilde bu alınmış olan kararı düzeltmelidir. Bu karar konusunda Galatasaray yönetimi ivedi bir şekilde düzetmeye gitmelidir. Çünkü ülkemize milletimize ihanet edenlerin ülkemizin köklü kurumlarında ve kulüplerinde işi yoktur" dedi. 

DAHA FAZLA