Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde istismar skandalı

Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde istismar skandalı

Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde temizlik görevlisi kız öğrencilere istismarda bulundu.

Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde bu yıl göreve başlayan temizlik görevlisi kız öğrencilere istismarda bulundu. Okul idaresine durumu aktaran öğrencilerin müdürden aldığı cevabın ise “O kadar dar giyilir mi? Erkek hocalar bile bakıyor” olduğu iddia edildi.

'KIZ ÖĞRENCİLER ÇOK DAR GİYİNİYOR'

Evrensel'den Eylem Nazlıer'in haberine göre, olay geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde yaşandı. Bu yıl göreve başlayan temizlik görevlisi, iki kız öğrenci koridorda sohbet ederken arkalarında durarak mastürbasyon yaptı. Durumu fark eden kız öğrenciler yaşadıkları korkuyla olayı velilerine anlattı. Velileriyle birlikte okula gelen öğrenciler temizlik görevlisini müdüre şikayet etti, şikayet üzerine müdür temizlik görevlisini çağırdı. Olayı kabul eden temizlik görevlisinin savunması ise “Kız öğrenciler çok dar giyiniyor” oldu.

Temizlik görevlisinin cevabı üzerine okul müdürünün de kız öğrencilere “Kızım o kadar dar giyilir mi, erkek hocalar bile bakıyor” dediği iddia edildi.

Öğrenciler görevlinin okula geldiği günden itibaren kız öğrencilere istismarda bulunduğunu ifade ederken, temizlik görevlisi maaş aldığı için 3 hafta daha okuldaki görevine devam etti. Bu süre içierisinde görevlinin bir kız öğrenciyi daha taciz ettiği ifade edilirken öğrenciler ise müdürün olayı örtbas etmeye çalıştığını iddia etti.

ÖĞRENCİLER İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

Okulda eğitim gören kız öğrenciler "İstismara sessiz kalma" diyerek imzakampanyam.com adlı internet sitesinde imza kampanyası başlattı. Okul öğrencilerinden N.A ve T.B, “Eğer gelecek nesil bizlersek biz de özgürce korkmadan ve çekinmeden eğitim-öğretim görmek istiyoruz. Bizim amacımız okulumuzu kötülemek ya da okul idaresini suçlamak değil hakkımızı savunup yaşanan istismarlara göz yummamaktır” dedi.

 

 

DAHA FAZLA