Aziz Yıldırım'dan derbi öncesi '6 Kasım' göndermesi: '6 defa gittik, 6 gol attık'

Aziz Yıldırım'dan derbi öncesi '6 Kasım' göndermesi: '6 defa gittik, 6 gol attık'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray ile oynanacak derbi öncesinde Jeremain Lens'in sakatlıktan dolayı oynamayacağının hatırlatılması üzerine, "Biz en kötü dönemimizde çıktık 6-0 kazandık. 6 defa gittik 6 gol attık, yendik" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tesis yapmayı planladıkları arazideki incelemeleri sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile pazar günü oynanacak maça ilişkin konuşan Yıldırım, "17 senelik bir gelenek var ve bu gelenek devam edecek. İnşallah, 18, 19, 20 sene devam eder. Derbi centilmence geçsin. Galip gelen biz olacağız. 'İyi oynayan kazansın' falan yok, Fenerbahçe kazanacak. Hoca ve oyuncularla dün akşam beraberdik. Herkes, hem psikolojik olarak hazır hem de maçın bilincinde. Kaybettiğimiz puanları, bu maçları kazanarak telafi edeceğiz" dedi. 

Sarı-lacivertli futbolcu Jeremain Lens'in sakatlıktan dolayı oynamayacağının hatırlatılması üzerine Yıldırım, 24 kişilik kadroya sahip olduklarını ve Hollandalı yıldızın yerine forma giyecek oyuncularının bulunduğu belirterek, "Biz en kötü dönemimizde çıktık 6-0 kazandık. 6 defa gittik 6 gol attık, yendik. Önemli olan seyirciyle sporcuların bütünleşmesi. Bu bütünleşme sağlanırsa, hangi şartta olursa olsun yeneriz" dedi. 

Derbide tribünlerin dolu olacağını aktaran Yıldırım, "Tek bilet bile kalmadı. Bütün biletler satıldı. Tahriklere kapılmasınlar. Rakip takım seyircileri de geliyor. Beraber statta centilmence geçsin. Nahoş hareketler olmasın, bu ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bunu da bu maçta gösterelim. Yenen taraf biz olacağız. Çünkü bu gelenek ve gelenek bozulmaz" şeklinde konuştu.

DAHA FAZLA