Aylin Nazlıaka'nın kelepçeli eylemi yandaşların 'Kabataş fantezilerini' uyandırdı

Aylin Nazlıaka'nın kelepçeli eylemi yandaşların 'Kabataş fantezilerini' uyandırdı

Bağımsız milletvekili Aylin Nazlıaka'nın kelepçeli eylemine ilişkin yandaş gazeteciler cinsiyetçi yorumlarda bulundu. Yandaşların ifadeleri akıllara Kabataş yalanını getirdi.

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın Meclis'teki kelepçeli eylemi Türkiye'nin gündemine oturdu. 

AKP'nin kadın milletvekillerinin saldırısı sonucu HDP'li Pervin Buldan ve CHP'li Şafak Pavey yaralanırken, Aylin Nazlıaka zorla Genel Kurul dışına çıkarıldı. 

Nazlıaka'nın kelepçeli eylemine ilişkin yandaş gazetecilerden cinsiyetçi yorumlar geldi. 

Yandaş ATV kanalında sunuculuk yapan Fuat Uğur, Nazlıaka'nın eylemine ilişkin, "Aylin Nazlıaka'nın kelepçe fantezisi. Bi dahaki sefere deri giysili kırbaçlı adamı da getirsin yanında. Çok eğlenceli olur" yorumunda bulundu.

Bir diğer yandaş gazeteci Ömer Turan ise, "Meclis sizin kişisel fantazilerinizi gerçekleştireceğiniz bir yer değildir. Kelepce ya da kırbaç, gidin evinizde yapın, meclisi kirletmeyin" dedi. 

Yandaşların kelepçeye ilişkin 'fantezileri' akıllara Gezi direnişi sırasında dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan tarafından da dillendirilen Kabataş yalanını getirdi. 

AKP'liler Gezi direnişi sırasında Kabataş motor iskelesi önünde 'deri pantolonlu ve belden yukarısı çıplak' onlarca kişinin başörtülü bir kadına saldırdığını iddia etmişti. Ancak söz konusu iddia ortaya çıkan görüntüler sonucu yalanlanmıştı. 

DAHA FAZLA