Antalya’da yabancı genç kadını feci şekilde darp ederek arabadan attılar!

Antalya’da yabancı genç kadını feci şekilde darp ederek arabadan attılar!

Antalya’da yabancı bir kadın kimliği belirsiz kişilerce feci şekilde darp edilerek yol kenarına atıldı. Kadının hayati tehlikesi sürüyor.

Antalya’da yabancı bir genç kadın kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce feci şekilde darp edilerek yol kenarına atıldı. Yurttaşlar tarafından farkedilerek hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesi sürüyor.

Antalya- Korkuteli karayolu istikametinde giden sürücüler yol kenarında yaralı bir kadın gördü. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadın, ambulansla Akdeniz Üniversitesi (Aü) Hastanesine götürülerek tedaviye alındı. Bilinci kapalı olan ve 25- 30 yaşlarında olduğu tahmin kadının, şiddet uygulandıktan sonra araçtan atıldığı tespit edildi.

DOKTOR: FECİ ŞEKİLDE DARP EDİLMİŞ

Hastane yoğun bakım servisinde tedavisi süren kadının hayati tehlikesin bulunduğunu kaydeden Doç. Dr. Melike Cengiz, "Yaralı kadının kimliği hakkında henüz bilgiye ulaşılamadı. Fiziki yapısından Kazakistan veya Özbekistanlı olduğu tahmin ediliyor. Feci şekilde darp edilmiş. Başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaraları var. Pek çok yerinde kırık, doku zedelenmesi ve ezik tespit edildi" dedi.

Diğer yandan yaralının kimliğinin tespiti ve yakınlarına ulaşılması için fotoğrafları, sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafların altına kadın hakkında Rusça ve Türkçe bilgilere yer verilerek, tanıyanların polise başvurması istendi. (DHA)

DAHA FAZLA