Antalya'da kadınlara 'sokakta sigara içemezsin' diyerek saldıran gerici serbest bırakıldı!

Antalya'da kadınlara 'sokakta sigara içemezsin' diyerek saldıran gerici serbest bırakıldı!

Antalya bir gerici sokakta sigara içtiği gerekçesiyle bir kadına saldırdı. Kadının boğazında sigara söndüren gerici şahıs, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü 3 kadın bir gericinin saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan kadınlarından Dilay Özel, annesi ve teyzesiyle birlikte evlerine doğru yürüdükleri sırada karşıdan gelen B.T'nin sigara içtiği gerekçesiyle teyzesine sözlü saldırıda bulunduğunu aktardı.  

"NE HALE GELDİK, KADINLAR SOKAKTA SİGARA İÇİYOR"

Özel, "Bu ülke ne hale geldi, kadınlar yolda sigara içiyor k...ler gibi" diyerek sözlü saldırıda bulunan şahsa annesinin "Bize mi dediniz? Burası özgür bir ülke. İçtiğim sigaraya karışamazsın!" şeklinde karşılık verdiğini bunun üzerine gericinin küfür ve tehditler savurarak annesine saldırmaya başladığını söyledi. 

KADININ BOĞAZINA SİGARA BASTIRDI

Özel, "Adamın anneme saldırdığını görünce koşarak müdahale ettim. Ayırmaya çalışırken adam elindeki sigarayı boğazıma bastırdı. Ben acı içinde kıvranırken o kaçmaya başladı. Yaklaşık 5 sokak kovalandıktan sonra vatandaşların yardımıyla yakalandı. Hemen polisi aradık. Çevredeki vatandaşlar da saldırgana müdahale etti. B.T gözaltına alınırken, biz de karakola giderek şikayetçi olduk" diye konuştu.

"EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Olaydan sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden darp raporu aldıklarını ileten Dilay Özel, "Uzmanlar, boğazımda ikinci dereceden yanık oluştuğunu, sigara izinin kalıcı olduğunu söylediler. Estetik operasyon geçirmem gerekiyormuş. Ben o saldırganın izini ömrüm boyunca boğazımda taşıyacağım. Artık yolda da yürüyemez olduk. Dava açacağız. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

SERBEST BIRAKILDI

Karakoldaki sorgusunun ardından, "kasten adam yaralama, hakaret ve tehdit" suçlarıyla adliyeye sev edilen B.T ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DAHA FAZLA