Antalya’da kadın cinayeti: Şiddet gördüğü eşi tarafından karakol çıkışında öldürüldü

Antalya’da kadın cinayeti: Şiddet gördüğü eşi tarafından karakol çıkışında öldürüldü

Antalya’da Cemile Şentürk adlı kadın şiddet gördüğü eşi tarafından şikayet için gittiği karakol çıkışında öldürüldü.

Antalya’nın Kepez ilçesinde şiddet gördüğü eşini şikayet eden Cemile Şentürk, karakol çıkışında eşi Vural Şentürk tarafından tabancayla vurularak katledildi.

Afyonkarahisar'da yaşayan Cemile Şentürk çalıştığı şirketten eve geldiğinde, eşi Vural Şentürk'ü başka bir kadınla gördü. Olayı kimseye söylememesi için Cemile Şentürk’ü tehdit eden Vural Şentürk 10 gün boyunca şiddet uyguladı. Vücudunda sigara söndürülen Cemile Şentürk, şiddete daha fazla dayanamayarak Antalya'da oturan kız kardeşinin evine gitti.

DHA'da yer alan habere göre; geçtiğimiz cumartesi günü Antalya'ya gelen Vural Şentürk, eşiyle tartıştı. Cemile Şentürk, tartışmanın ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Cemile Şentürk’le karakola giden Vural Şentürk ifade vererek polis merkezinden ayrıldı. Karakoldan çıkıp Cemile Şentürk’ü takip eden Vural Şentürk, kız kardeşinin evine girmek üzere olan Cemile Şentürk'ün arkasından gelerek belinden çıkardığı tabancayla ateş etti. Kendisine engel olmak isteyen bacanağı Mustafa Şahiner'i de vuran Vural Şentürk, olay yerinden kaçtı.

Çağrılan ambulansla hastaneye götürülen Cemile Şentürk kurtarılamadı. Mustafa Şahiner'in ise hayati tehlikesi sürüyor. Cinayeti işleyen Vural Şentürk ise polis tarafından yakalandı.

'ADALET İSTİYORUM'

10 yaşında oğlu bulunan Cemile Şentürk'ün babası Tacettin Demir, "Damadım işsizdi. Kızıma bir süre önce 8 bin 500 TL kredi çektirdi. Muhtemelen silahı da bu parayla alarak kızımı öldürdü. Adalet istiyorum" dedi. Anne Fatma Demir ise kızının evlendiği günden bu yana şiddet gördüğünü belirtti.

Cemile Şentürk'ün cenazesi Adli Tıp Morgu'ndan alınarak toprağa verilmek üzere Afyonkarahisar'a götürüldü.

DAHA FAZLA