Anaokulunda çocuklar evlendirilip hacca gönderildi, Pamuk Prenses ve 7 cücelere dua okutuldu

Anaokulunda çocuklar evlendirilip hacca gönderildi, Pamuk Prenses ve 7 cücelere dua okutuldu

İstanbul Esenyurt’taki bir anaokulunda çocuklara bir dizi gerici uygulama yaptırıldı.

İstanbul Esenyurt’ta, bulunan Tıfıl Anaokulu ‘Mezuniyet Gecesi’nde 3-6 yaş arasındaki çocuklara skandal etkinlikler düzenlendi. Küçük çocuklar evlendirildi ardından Hacca gönderildi, pamuk prenses ve 7 cücelere dua okutuldu.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘mezuniyet’ gecesinde 3-6 yaşındaki anaokulu çocuklar gelinlik ve damatlık giydirilerek evlendirildi, ‘gelin’ yapılan kız çocuğunun beline erkek kardeşi tarafından kırmızı kuşak bağlandı, evliliğinin ardından birlikte yaşayacakları eve getirildi. Çocuklar evlendirildikten sonra hacca gönderildi. Erkek çocuklar korkutucu silah sesleri arasında 'şehit' oldu. Gösteride ayrıca Pamuk Prenses ve 7 cücelere dua okutuldu. 

ÇOCUKLAR ‘ŞEHİT’ EDİLDİ

Evrensel'den Eylen Nazlıer'in haberine göre, gecede gösterilen slaytlardan birinde erkek çocuklar ‘Çanakkale savaşını’ anlatan piyesi sahneledi.Piyeste çocukların eline silahlar verildi.

 Gösterinin sonunda bütün çocuklar ‘şehit’ oldu. Üzerlerine Türk bayrağı örtüldü. 

KIZ ÇOCUĞUNA KIRMIZI KUŞAK

Daha sonra askerden gelen çocuklar kız çocukları ile evlendirildi. Kız ve erkek çocuğun aileleri tanıştı. Kız istemeden sonra çocukların parmağına yüzük takıldı. Kına gecesi düzenlendi, çocukların ellerine kına yakıldı. Kına gecesinde damat olan çocuk, kız çocuğunun duvağını kaldırdı. Gelin yapılan kız çocuğuna erkek kardeşi kırmızı kuşak taktı. Bu görselin altında ise ‘abilerin kaderi kırmızı kuşak’ yazdı. Nikahtan sonra çocuklar birlikte yaşayacakları eve getirildi. Daha sonra gelin ve damat olan çocuklar hacca gitti. 

DAHA FAZLA