Amedspor’dan acı haber: Takım kaptanı Şehmus Özer hayatını kaybetti

Amedspor’dan acı haber: Takım kaptanı Şehmus Özer hayatını kaybetti

Amed Sportif'in kaptanı Şehmus Özer trafik kazasında hayatını kaybetti.

Diyarbakır Amed Sportif'in deneyimli kaptan oyuncusu Şehmus Özer trafik kazasında hayatını kaybetti.

Şehmus Özer'den dünden beri haber alınamıyordu. Özer'in aracının Malatya'da bir uçurumdan düştüğü ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazanın, Amedspor Kaptanı Özer'in Malatya'da katıldığı bir düğünden Mardin'e dönerken meydana geldiği, Özer'in kullandığı aracın, Elazığ-Gözeli yolu üzerinde bir uçuruma yuvarlandığı belirtildi. Özer'den haber alınamaması üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp bilgisi iletilmiş, konu hakkında çalışma başlatılmıştı.

Amed Sportif Faliyetlerinin sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Başımız sağolsun... Takım kaptanımız, ağebeyimiz Şehmus Özer, geçirdiği trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Başımız sağolsun."

AMEDSPOR BAŞKANI: “ÇOK ÜZGÜNÜZ…”

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, olayla ilgili olarak NTV Spor' a yaptığı açıklamada, önceki akşamdan beri Şehmus Özer'den haber alamadıklarını belirterek, "Aradık, ulaşamadık. Daha sonra aramalara başladık ve kaza yaptığını öğrendik. Dün gece (önceki gece) saat 10 gibi Malatya'da arkadaşlarından ayrılmış. Maalesef dönerken Elazığ'da uçurumdan aşağı uçmuş. Aracı bulundu. Çok üzgünüz. Türk futbol camiasının başı sağolsun" dedi.

ŞEHMUS ÖZER KİMDİR?

10 Mayıs 1980'de Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde doğan Şehmus Özer, profesyonel futbol hayatına da 1998 yılında Erganispor’da başladı. Bir yıl sonra Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Ardından Malatyaspor ve Kayserispor maceraları yaşadı. 2 sezon Gümüşhanespor’da oynadıktan sonra 4 yıl boyunca Mardinspor forması giydi. Sonrasında İzmir takımlarına giden Şehmus Özer, Karşıyaka ve Altay’da top koşturdu. Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor deneyimlerinden sonra İzmir’e geri döndü ve bir sezon Karşıyaka, bir sezon daha Altay’da futbol hayatına devam etti. Son 3 yıldır Amed Sportif Faaliyetler formasıyla yeşil sahalarda top koşturan Şehmus Özer, bu sezon 18 maçta forma giyerken, 5 gol atmıştı.

FENERBAHÇE’YE GOL ATMIŞTI

Şehmus Özer, 15 Aralık'ta Diyarbakır'da oynanan ve 1-1 sonuçlanan Amedspor-Fenerbahçe maçında takımına 1 puan kazandıran golü atmıştı.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe resmi sitesinden Şehmus Özer için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Fenerbahçe'nin mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve Amedspor Kulübü başta olmak üzere tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz".

DAHA FAZLA