'Altın Testere' ödülü sahibini arıyor!

'Altın Testere' ödülü sahibini arıyor!

Yaşam savunucuları doğal ve kentsel alanlarda talan projeleri yürüten şirketlerin yer aldığı 'Altın Testere' adlı bir yarışma düzenliyor. 

Kuzey Ormanları Savunması, doğal ve kantsel alanlara yönelik yağma projelerine dikkat çekmek amacıyla 'Altın Testere' adlı bir yarışma düzenliyor. 

12 şirketin yer aldığı yarışmada katılımcılar doğayı ve kenti en çok talan eden şirketi seçiyor. 

20 Ocak 2017’ye kadar devam edecek oylamaya destek olmak amacıyla sosyal medyada #AltınTestere hashtagiyle kampanya yürütülüyor. 

Yarışmayı başlatan Kuzey Ormanları Savunması'ndan yapılan açıklamada, "Ülkenin dört bir yanında usulsüzlük ve vicdansızlık başını almış yürüyorken, megası, yancısı, irili ufaklı katil projesi kentleri ve Anadolu’nun kadim ekosistemini talan ederken, Kuzey Ormanları Savunması olarak 2016 Altın Testere ödülünün oylamasını başlatıyoruz. Amacımız doğayı ve kentleri talan edenleri teşhir ederek “ödüllendirirken”, yeni bir yıla girerken yaşamın mücadelesini hatırlamak ve hatırlatmak. Dileğimiz ise yılın Altın Testere‘si ödülü geleneseksel hale gelmeden içinden geçtiğimiz talan çağını bir arada durdurmak" ifadeleri yer aldı.

DAHA FAZLA