Akşener'e katılan Aydın: MHP’de tek adam yönetimi artık kalıcı hale geldi

Akşener'e katılan Aydın: MHP’de tek adam yönetimi artık kalıcı hale geldi

MHP’den ayrılarak Meral Akşener ile hareket etme kararı alan Koray Aydın, “MHP’de tek adam yönetimi artık kalıcı hale gelmiştir” dedi.

Meral Akşener'in kuracağı partide olacağını duyuran Koray Aydın, "Uzun uzun düşündüm. Dava arkadaşlarım ve ailemle istişare ettim nihayet siyasi hayatımın en zor kararını verme noktasına geldim. Bu yeni mücadeleye omuz vermeyi milli bir vazife sayıyorum. Yeni partimiz hayırlı olsun" dedi.

“MHP’DE TEK ADAM YÖNETİMİ KALICI HALE GELDİ”

Bir basın toplantısı düzenleyen Koray Aydın şunları söyledi:

MHP yöneticileri iktidar sahipleri ile bir olup ülkücü hareketi yok saydı. Üç katı imzaya rağmen kurultayımız yapılmadı. Ucube bir mahkeme kararı ile yolumuz kesildi. MHP’de kıyım başladı.  OHAL rejiminin gölgesinde sürdürülen MHP olağan kurultay süreci de ne yazık ki demokrasinin hiç edildiği bir süreç olarak tarihe kara bir sayfa olarak geçti. AKP’den devşirme üyeler delege yapıldığı için şu an bir ilimizi kongresi iptal edildi. Referandum sonrası ülke yönetimi artık tek adama bırakılmışken MHP’de de tek adam yönetimi artık kalıcı hale gelmiştir.

“METAL YORGUNU OLANLAR BİLSİN Kİ…”

Koray Aydın, "Bizler kuracağımız yeni partiyle Türk milletinin önüne yeni ufuklar açmaya geliyoruz. Türkiye cumhuriyetinin kurucu ilkelerini korumaya, milli ve manevi değerleri hakiki manada ihya etmeye, milletin birliğine sahip çıkmaya, haksızlığa hukuksuzluğa ve her türlü adaletsizliğe son vermeye geliyoruz.
Her beceriksizliğine bahane her hatasına bir günah keçisi bulan bu pişkin iktidardan da sandık önünde hesap sormaya geliyoruz. Metal yorgunu olanlar bilsin ki kurulmuş çelik bir yay olarak geliyoruz. Yeni partimizin ülkemize milletimize Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.