AKP’nin medya tetikçisi Cem Küçük: Aydın Doğan'a talimat veririm gereğini yapar

AKP’nin medya tetikçisi Cem Küçük: Aydın Doğan'a talimat veririm gereğini yapar

AKP tetikçiliğiyle bilinen yandaş yazar Cem Küçük, katıldığı televizyon programında "Haydi hükümet aleyhine bir yazı yazın, Aydın Doğan'a talimat veririm gereğini yapar" dedi.

Cem Küçük, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e yönelik yaptığı açıklamalarda "Haydi hükümet aleyhine bir yazı yazın, Aydın Doğan'a talimat veririm gereğini yapar" dedi.

Yandaş Küçük, Gökçekler'in kanalı Beyaz Tv'de yayınlanan "Ne Var Ne Yok" adlı programda yaptığı açıklamalarda Ertuğrul Özkök'e 'Sen kimsin?' diye seslenerek, isterse onu Doğan Medya'dan kovdurabileceğini söyledi.

"Bütün Hürriyet'i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlüsün. Ben Aydın Doğan'a talimat veririm, gereğini yapar" ifadelerini kullanan Küçük şöyle konuştu:

"Sen Kimsin? Ertuğrul Özkök sen kimsin? Bütün Hürriyet'i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlüsün. Ben Aydın Doğan'a talimat veririm gereğini yapar. Siz kimsiniz?

Eskisi gibi çıkın haydi hükümet aleyhine bir yazı yazın. Eskiden eleştiriyordunuz. Bir tane bile eleştirel yazı yazamıyorlar. Hakan Fidan'a takmışlar, Hulusi Akar'a takmışlar. Onların üzerinden gidiyorlar. Kafa bu. Güçleri kalmadığı için... Hiçbir güçleri yok. Bak ne diyorum; bütün Hürriyet'i topla benim serçe parmağım daha güçlü. Patronuna talimatı veririm, gereğini yapar. Parmağımda oynatıyorum onları. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorum. Akılsız bunlar. Bizimkiler bunları bir şey zannediyor. Ben bunları yıllarca okudum. Bunlarda zeka falan yok. Bakın ne halde Hürriyet. O kadar kötü ki durumları, eleştirecek eleştiremiyor, bir şey diyecek diyemiyor. Referandumda hayır bile diyemediler. Bu kadar ezik, bu kadar bitik durumdalar. Halen bunlardan korkan var."