AKP’li Sofuoğlu Meclis'e Lamborghini ile geldi

AKP’li Sofuoğlu Meclis'e Lamborghini ile geldi

'Motorumun sesinden geldiğimi anlayacaklar' diyen AKP’li Sofuoğlu Meclis’e Lamborghini marka otomobiliyle geldi.

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle Sakarya'dan AKP milletvekili 3. sıra adayı olup seçilen dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Lamborghini marka lüks aracıyla TBMM'ye kayıt yaptırmaya geldi.

Kayıt işlemlerini yaptıran AKP Sakarya Milletvekili Sofuoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sofuoğlu, bir gazetecinin "Neden motorla değil de arabayla geldiniz" sorusuna, "Motorla daha yoğun zamanlarda gelmek istiyorum. Bugün burası sakindir dedim” yanıtını verdi. 

Yarış kariyerini 1,5 ay önce sonlandırıp ailesiyle birlikte stressiz bir hayat geçireceğini düşündüğünü ancak Erdoğan'ın daveti üzerine milletvekilliği için aday olduğunu anlatan

Sofuoğlu, görevi, Erdoğan'a duyduğu sevgi ve saygısı ile onun yanında durmak için kabul ettiğini söyledi. 

‘HIZI DOĞRU NOKTADA KULLANACAĞIM’

"Yeni dönemde gaza basan mı normal hızda seyreden bir Sofuoğlu mu göreceğiz" sorusu üzerine Kenan Sofuoğlu, motor ve arabasından hızı sevdiğinin zaten belli olduğunu söyledi. 

Yarışları bıraksa da hızı bırakamayacağını söyleyen Sofuoğlu, "Bu saatten sonra hızı doğru noktada, bir milletvekiline yakışır şekilde ve işimde hızlı olmak amacıyla kullanacağım” diye konuştu. 

‘KENAN GELİYOR DİYECEKLER…’


Sofuoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda ise "Beş arabam, beş de motosikletim var. Bir motosikletimle bir arabamı Ankara'ya bırakacağım. Meclise giderken arabamın, motorumun sesiyle insanlar "Kenan geliyor" diyecek. Ben farklı bir milletvekili olacağım” ifadelerini kullandı.