AKP İstanbul İl Başkanı'nın kardeşi gözaltına alındı

AKP İstanbul İl Başkanı'nın kardeşi gözaltına alındı

Rize’nin Çayeli İlçesi’nde, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin kardeşi Ömer Temurci’nin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.Çayeli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgüte finansal destek sağladıkları iddiasıyla, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin kardeşi Ömer Temurci’nin de aralarında bulunduğu T.Y., A.E., M.Ş, M.D., A.Ç. ve N.E. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen 7 kişi, Çayeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma kapsamında 4 kişinin daha arandığı öğrenildi.

Rize’nin Çayeli İlçesi’nde, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin kardeşi Ömer Temurci’nin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Çayeli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgüte finansal destek sağladıkları iddiasıyla, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin kardeşi Ömer Temurci’nin de aralarında bulunduğu T.Y., A.E., M.Ş, M.D., A.Ç. ve N.E. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen 7 kişi, Çayeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma kapsamında 4 kişinin daha arandığı öğrenildi.

Öte yandan, Rize Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 6 polis memuru daha gözaltına alındı. Soruşturmada adı açıklanmayan 4’üncü sınıf 1 emniyet müdürü hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.