Adana'da referanduma kadar gösteri ve yürüyüşler yasaklandı

Adana'da referanduma kadar gösteri ve yürüyüşler yasaklandı

Adana valisi toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, imza standı, çadır kurma gibi etkinlikleri 1-30 Nisan 2017 tarihleri arasında yasakladığını açıkladı.

Adana valisi Mahmut Demirtaş kentte yapılacak toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, imza standı, çadır kurma gibi faaliyetleri 1-30 Nisan 2017 tarihleri arasında yasakladığını açıkladı. Vali Demirtaş, çok sayıda noktada gösteriye izin verilmeyeceğini belirtti.

Cumhuriyet'in haberine göre, yasak 30 günlüğüne şu noktalarda yürürlükte olacak: Valilik hizmet binası ve çevresi ile yeni emniyet müdürlüğü binası, karşısında bulunan boş alan, Erdal Acet Caddesi üzerinde bulunan Döşeme Mahallesi Muhtarlık binası ve yanında bulunan otopark ile çevresi, İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ve çevresi ile yanında bulunan Sabahattin Zaim Parkı ve hizmet binası karşısında bulunan iki otopark, Adana Adliye binası, ve çevresi ile yanında bulunan İnönü Parkı ve park çevresinde bulunan otoparklar, Ege Bağatur Bulvarı üzerinde bulunan Bölge Adliye binası ve çevresi, Orgeneral Temel Cingöz Kışlası (Jandarma Bölge Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı hizmet binası) ve çevresinde, Mithat Özsan Bulvarı üzerinde bulunan Orgeneral İzzetin Çalışlar Kışlası (6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı hizmet binası) ve çevresi, İncirlik 10. Tanker Üst Komutanlığı ve İncirlik Hava üssü ile çevresi, ABD Adana Konsolosluğu hizmet binası ve çevresi.

DAHA FAZLA