Adana’da bir kadına eşinin alacaklısından taciz: ‘Sen artık benimsin. Kocan bir şey diyemez'

Adana’da bir kadına eşinin alacaklısından taciz: ‘Sen artık benimsin. Kocan bir şey diyemez'

Adana’da bir kadın eşinden 5 bin lira alacağı olan bir şahıs tarafından ‘Sen artık benimsin, kocan bir şey diyemez’ şeklinde taciz edildi.

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir kadın, eşinden 5 bin lira alacağı olan bir şahıs tarafından taciz edildi.

Terzilik yapan 35 yaşındaki Duran A., işleri kötü gitmeye başladığı için arkadaşı olan 34 yaşındaki M.E.G.’den 5 bin lira borç aldı. M.E.G ödeme gününde parasını alamayınca çılgına döndü ve Duran A.’ya ‘Ya parayı ödersin ya da karın benim olur’ ifadeleriyle tehdit etti.

Akşam saatlerinde kuyumcudan yüzük alan M.E.G, Duran A.’nın terzi dükkanına geldi. Duran A. ve 32 yaşındaki eşi Zahide A. terzide çalıştığı sırada içeri girdi. 2 çocuk annesi genç kadına aldığı yüzüğü cebinden çıkarttı ve uzattı. Duran A.’nın yanında gerçekleşen tacizde, Zahide A.’ya birlikte olmayı teklif eden M.E.G, “ Sen artık benimsin. Kocan bir şey diyemez” şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Duran A., tezgah üzerinden bıçağı alarak M.E.G.’ye saldırdı. Duran A., bıçak darbeleri ile M.E.G’yi yaraladı. Zahide A. ise eşinin cinayet işlememesi için bıçağın önüne atladı. Bu esnada Zahide A.’da kolundan ve parmaklarından yaralandı.

Yaralı bir şekilde işyerinden kaçan M.E.G kendi aracıyla özel bir hastaneye gitti. M.E.G’nin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Adana Devlet Hastanesine kaldırılan Zahide A.’nın da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İha'nın haberine göre polise verdiği ifadede Duran A., M.E.G.’nin eşini taciz ettiğini söyledi. Duran A., “Borcum vardı, ödeyemedim, süre istedim. Bana artık karın benim, ona istediğimi yaparım” dedi.

Olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

DAHA FAZLA