6 yaşındaki çocuktan Lego'ya iş başvurusu: Aradığınız kişi benim çünkü çok fazla tecrübem var

6 yaşındaki çocuktan Lego'ya iş başvurusu: Aradığınız kişi benim çünkü çok fazla tecrübem var

İngiltere’de yaşayan 6 yaşındaki bir çocuk “Aradığınız kişi benim çünkü çok fazla tecrübem var” diyerek Lego’ya iş başvurusunda bulundu.

Stanley Bolland isimli çocuk İngiltere'nin Windsor bölgesinde yer alan eğlence parkı Legoland için verilen bir iş ilanına el yazısıyla kaleme aldığı bir mektupla başvurdu.

Ürün tasarımı, enformasyon teknolojisi (IT); paket tasarımı alanlarında tecrübesi olan, Lego modelleri yaratımı konusunda ilgisi ya da bilgisi olan ve Legoland için model tasarlayacak birini bulmak için verilen ilana Bolland "Bir kutu Lego'm var. Lego'larımı erkek kardeşim bulamasın diye saklıyorum. Aradığınız kişi benim çünkü çok fazla tecrübem var” yazarak başvuruda bulundu.

BBC Türkçe’nin haberine göre, şirket ise  Bolland'ın Legoland'da bir günlük tecrübe edinmesi fırsatını tanıdı:

"Lego'yu sevmek model tasarımcısı olmak için ilk adım, bu yüzden bu iş için mükemmel olacağına inanıyoruz (tabii ki okulunu bitirdikten sonra).

Bu arada aradığımız kişinin sen olduğunu söylediğin için bir günlüğüne bizim model tasarımcılarımız ile geçireceğin bir iş tecrübesi edinebilirsin."

Legoland çalışanı Paula Laughton ile bir gün geçiren Bolland, Lego modellerinin nasıl tamir edildiğini ve nasıl temizlendiğini görme fırsatını edindi.

DAHA FAZLA