25 yaşındaki kadın hediye paketine sarılmış pompalı tüfekle katledildi!

25 yaşındaki kadın hediye paketine sarılmış pompalı tüfekle katledildi!

Kırklareli Babaeski’de 25 yaşındaki Tolga Tunç, tartıştığı kız arkadaşı 25 yaşındaki Sinem Kır'ı çalıştığı akaryakıt istasyonunda pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü.

Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'nde 25 yaşındaki Tolga Tunç, tartıştığı kız arkadaşı 25 yaşındaki Sinem Kır'ı çalıştığı akaryakıt istasyonunda pompalı tüfekle başından vurarak katletti.

Kırklareli'nin Vize İlçesi'ndeki bir kurumda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Tolga Tunç, iddiaya göre telefonla tartıştığı kız arkadaşı Sinem Kır'ın Babaeski'de muhasebeci olarak çalıştığı akaryakıt istasyonuna geldi. İstasyonun ikinci katına çıkan Tolga Tunç, burada Sinem Kır ile bir süre tartıştıktan sonra yanında getirdiği pompalı tüfekle başına ateş açtı. Kır, kanlar içinde yere yığılırken, Tunç ise intihar etti.

Tunç ve Kır'ın olay yerinde yaşamlarını yitirirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

'HEDİYE GETİRDİM' DEMİŞ

Tolga Tunç'un, istasyona elinde bir kutu ile girerken görevlilere, "Sevgilime hediye getirdim" dediği öğrenildi. Savcı ve polis olay yeri incelemesinin ardından Tunç ile Kır'ın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Babaeski Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. DHA’nın haberine göre genç kadının akaryakıt istasyonunda yaklaşık 20 gün önce çalışmaya başladığı belirtildi.

DAHA FAZLA