22 yaşındaki kadına tecavüz eden ve öldüren Cengiz Dok’a ağırlaştırılmış müebbet

22 yaşındaki kadına tecavüz eden ve öldüren Cengiz Dok’a ağırlaştırılmış müebbet

Antalya’da ormanlık alanda 22 yaşındaki Gülizar Turan’a tecavüz edip, boğazını keserek öldüren 44 yaşındaki Cengiz Dok, ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edildi.

Antalya’da geçen 14 Ağustos’ta Kepez İlçesi Varsak mevkiindeki ormanlık Gülizar Turan’a tecavüz eden ve boğazını keserek öldüren Cengiz Dok’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

İNDİRİM YAPILMADI

DHA’nın haberine göre, Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında, Gülizar Turan’a nitelikli cinsel saldırı suçundan sanığı 18 yıl hapse mahkum eden mahkeme, verilen cezada indirim de yapmadı. Karar sonrası gözyaşları içinde adliyeden ayrılan Gülizar Turan’ın annesi Menekşe Kocabaş, Melek yüzlü kızıma müjdeyi vermeye gidiyorum. Allah mahkemeden razı olsun. Sanığa verilen cezada hiçbir indirim yapmadı. Sanık karar duruşmasında utanmadan bir de kızıma iftira atıyor. Kızıma para verip ilişkiye girdiğini söylüyor. Öyle bir şey olsaydı, kızımın üzerinden para çıkardı. Bırakın para çıkmasını kızımın üzerinden kimliği bile çıkmadı. Gülizar’ın üzerinde ne kimliği, ne cüzdanı, ne telefonu bulundu. Cesedi bulunduğunda üzerinden hiçbir şey çıkmayınca kimliği belirsiz bir ceset olarak adli tıp morguna kaldırılmış" dedi.

 

DAHA FAZLA