20 yıllık polis, 82 yaşındaki kadını gasp ettiği gerekçesiyle tutuklandı

20 yıllık polis, 82 yaşındaki kadını gasp ettiği gerekçesiyle tutuklandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde görevli polis memuru İ.G. 82 yaşındaki bir kadın yurttaşı gasp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınarak, tutuklandı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 82 yaşındaki Nadire Akdemir, evine giren maskeli bir kişi tarafından gasp edildi. 10 Temmuz günü eşinin camiye gitmesiyle evinde yalnız kalan Akdemir, kapının çaldığını duydu. Eşinin geldiğini zannederek, kapıyı açan Akdemir; maskeli bir kişi tarafından önce darp edildi. Maskeli kişi, daha sonra Akdemir’in üzerinde bulunan ziynet eşyalarını çalarak, koşarak kaçtı.

Eve dönen eşinin, kanlar içinde bulduğu kadın hemen hastaneye kaldırılarak, tedav altına alındı.

Yargı yetkililerinin kaldığı lojmanların yanında olan olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki bina ve işyerlerinin kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kamera kayıtlarından bir sonuç alamayan polis, çevredeki görgü tanıklarına başvururken; lojmanların önünde bulunan kulübede nöbet tutmakla görevli 20 yıllık polis memuru, 45 yaşındaki İ.G’nin ifadelerine başvurdu.

İ.G’nin ifadelerinde çelişki olduğunu saptayan polisler, gece yarısı evine yaptıkları operasyon ile İ.G’yi gözaltına aldı. Karakolda susma hakkını kullanan İ.G, sağlık kontrolünün ardından savcılığa sevkedildi. Burada suçlamaları reddeden İ.G, tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

DAHA FAZLA