16 yaşındaki çocuk kendisini fuhuşa zorlayan şahıs tarafından katledildi

16 yaşındaki çocuk kendisini fuhuşa zorlayan şahıs tarafından katledildi

Gaziosmanpaşa’da cezaevi firarisi bir şahıs ailesinden kaçırdığı 16 yaşındaki çocuğu boğarak öldürdükten sonra cesedini bavula koydu. Zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep’te cezaevinden firar eden  ve 29 ayrı suçtan kaydı bulunan Ahmet Şahin kaçırarak el koyduğu 16 yaşındaki D. İ’yi  fuhuş yapmaya zorladı. Bunu kabul etmeyen D.İ. Ailesinin yanına gitmek üzere evden kaçarak otogara gitti. Evden kaçtığını öğrenen Şahin, çocuğun arkasından otogara giderek yaşadıkları eve geri getirdi. Şahin daha sonra kız çocuğunu eli ile boğarak öldürdü.

Çocuğun kaçmaya çalıştığı bavuldaki elbiseleri çıkartarak cesedini parçalar halinde bavulun içerisine koyan Şahin, bavulu kaldıkları gecekondunun içerisine bıraktı. 

Olay sonrası kaçmaya çalışan Şahin, bağırış seslerinin duyulması üzerine eve girmeye çalışan yakınlarının içeri girmemesi için üzerinde bulunan tabanca ile havaya birkaç el ateş açtı. Silah seslerini duyan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede D.İ.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Ahmet Şahin’in çocuk istismarı ve hırsızlıktan 29 ayrı suç kaydının bulunduğu belirtildi. Gaziantep’te ailesiyle birlikte yaşan D.İ.’nin ise bir yıl önce Ahmet Şahin tarafından kaçırıldığı ve İstanbul’a getirildiği öğrenildi.

 

 

DAHA FAZLA