13 yaşındaki kız çocuğuna erkek kardeşi cinsel istismarda bulundu

13 yaşındaki kız çocuğuna erkek kardeşi cinsel istismarda bulundu

Kayseri’de 13 yaşındaki kız kardeşine cinsel istismarda bulunan erkeğe 12 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri’de, kız kardeşi 13 yaşındaki H.B.B.'ye cinsel istismarda bulunmaktan tutuklu yargılanan 25 yaşındaki Durmuş B. 12 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Cinsel istismar olayı, geçen Kasım ayında meydana geldi. Durmuş B., kız kardeşine cinsel istismarda bulundu. 1.5 ay sonra erkek kardeşinin yaptığı istismarı arkadaşlarına, daha sonra öğretmenine anlatan kız çocuğu H.B.B, durumun polise bildirilmesi üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek ifade verdi. Polis, istismarcı kardeşi yakalayarak gözaltına aldı. İfadesi alınan Durmuş B. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikte tutuklandı.

Kayseri 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu Durmuş B. ve istismara maruz bırakılan H.B.B. hazır bulundu. Durmuş B, "Alkol nedeni ile hiçbir şey hatırlamıyorum. Kardeşime istismarda bulunmam söz konusu değildir" şeklinde kendini savunmaya çalıştı. Erkek kardeşinin istismarına uğradığını belirten ve şikayetçi olmadığını söyleyen H.B.B. pedogog eşliğinde verdiği ifadede, olayın arkadaşlarına anlattığı gibi olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, Durmuş B.'yi, “çocuğa cinsel istismar suçundan” 12 yıl hapis cezasına mahkum etti. 

DAHA FAZLA