11. Aykut Kence Evrim Konferansı, 18-19 Şubat tarihlerinde ODTÜ'de gerçekleştirilecek

11. Aykut Kence Evrim Konferansı, 18-19 Şubat tarihlerinde ODTÜ'de gerçekleştirilecek

Evrimsel biyoloji alanında yaşanan gelişmelerin dünyanın sayılı üniversitelerinden akademisyenlerinin katılımıyla işleneceği 11. Aykut Kence Evrim Konferansı, ODTÜ'de gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni müfredat taslağında evrim konusunun yer almamasına ilişkin tartışmalar sürerken, evrim savunucuları evrimin daha iyi anlaşılabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. 

ODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu ile Evrim Ağacı tarafından evrimsel biyolog ve genetikçi Prof. Dr. Aykut Kence adına düzenlenen Aykut Kence Evrim Konferansı'nın 11'ncisi 18-19 Şubat 2017 tarihlerinde ODTÜ'de gerçekleştirilecek. 

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde Kemal Kurdaş Salonu ve A Salonu’nda eş zamanlı olarak düzenlenecek konferansta, evrimsel biyolojiyle ilişkili birçok bilimsel disiplinle ilgili evrim konulu sunumların yanı sıra dünyanın en prestijli üniversitelerinden, araştırma enstitülerinden ve laboratuvarlarından katılacak olan konuşmacılar evrimsel biyoloji alanında yapılan yeni çalışmalar ile ilgili özel sunumlar gerçekleştirecek.

Konferansa ilişkin detaylı bilgilere etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz.

DAHA FAZLA