Bu hafta 7 yeni film vizyonda

Bu hafta 7 yeni film vizyonda

Bu hafta 7 yeni film vizyona girerken, Ankara Film Festivali'nden en iyi film dahil 6 ödülle ayrılan ve Başka Sinema gösterimleri kapsamında vizyona giren "Renksiz Rüya" haftanın öne çıkan filmleri oluyor.

Sinema Kolektifi bu hafta vizyona giren 7 yeni filmi derledi.

Sinemaseverlerle buluşan filmler şöyle

1-Los Angeles'ta Gizli Görev

Yönetmen: Mark Cullen

Oyuncular:  Jason Momoa, John Goodman, Bruce Willis

Los Angeles'ta yaşayan Steve Ford, yıkıldım ama yenilmedim konumuna gelmiş özel bir dedektiftir. Sevimli köpeği Buddy namı her yere yayılmış bir çete tarafından çalındığında profesyonel ve özel dünyası birbiriyle çatışır. Buddy'yi geri almak için Steve, başka bir çeteye yardım etmek zorundayken, intikam isteyen iki tefeci kardeş tarafından kovalanmaktadır. Bir köpeğin, bir insanın en iyi arkadaşı olduğu söylenir. Steve, köpeğine kavuşmak için bir insanın neler yapabileceğini göstermeye kararlıdır.

2-Yabani

Yönetmen: Fritz Böhm

Oyuncular: Liv Tyler, Bel Powley, Brad Dourif

Anna, doğduğundan beri babası olarak bildiği bir adam tarafından evlerinin tavan arasında büyütülmüştür. Adam, Anna'nın geçmişini öğrenmemesi adına her şeyi yapmıştır. Ama Anna, polis memuru Ellen'ın kanatları altında gerçek dünya ile tanıştığında, sıradan biri olmadığını anlar. Normal bir hayata uyum sağlayamayan Anna ormanın vahşi özgürlüğünün çekimine kapılmış bir halde bulur kendini. Bir taraftan da içinde artarak büyüyen kan arzusunu anlamlandırmaya çalışmaktadır.

3-Antisosyal 2

Yönetmen: Cody Calahan

Oyuncular: Josette Halpert, Michelle Mylett, Stephen Bogaert

Sam, yeni doğan bebeğinin kaçırılmasından yıllar sonra, The Social Redroom websitesinden etkilenen kullanıcıların istila ettiği dünyada oğlunu aramaya başlar. Bean adında genç bir kızla arkadaş olmasının ardından Sam, yakalanarak Redroom virüsüne tedavi arayan bir tesise kilitlenir. Burada kapana kısılan ve işkence gören Sam, Redroom sitesindeki güncelleme 100%'e ulaşıp, son aşamaya geçmeden önce tesisten kurtulmak zorundadır.

4-İki Kafadar

Yönetmen: Victor Azeev

Rutin ve düzenli bir yaşam sürmeyi seven kunduz Bob’un hayatı, kedi Max’in bir gece ansızın hayatına girmesiyle değişir. Macera tutkunu Max’in gökyüzünde keşfetteği cismin uzay gemisi olduğunu anlaması uzun sürmez. Bob ve Max, uzaylıları tekrar gezegenlerine göndermek için ormandaki diğer arkadaşlarından da yardım isteyerek büyük bir maceraya atılırlar.

5-Renksiz Rüya

Yönetmen: Mehmet Ali Konar

Oyuncular: Civan Güney Tunç, Bilal Bulut, Orhan Alıcı

Mirza’nın hayatında hiçbir şey yolunda gitmemektedir. 90’ların siyasi olaylarının yarattığı kargaşanın mağduru olmaktan kendisini kurtaramaz. Üstelik annesinin ölümünden sonra her şey daha da kötüleşir. Kabuğuna çekilip iyice bunalıma giren Mirza, gördüğü kötü rüyalarla boğuşmaya başlar. Mirza’nın buhran içerisindeki hayatı, Mir Ahmed’in evlerine bir süreliğine misafir olarak gelmesiyle bambaşka bir hal alır. Mehmet Ali Konar’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Civan Güney Tunç, Bilal Bulut, Orhan Alıcı, Cuma Karaaslan, Midas Muhammed, Sevgi Yusufoğlu gibi isimler yer alıyor.

 

6-İyi Ki Doğdun Abla  

Yönetmen: Onur Öğden

Oyuncular: İzel Çeliköz, Metin Keçeci, Esin Civangil

Köy ağası olan Bayram’ın üç çocuğu vardır. Kardeşlerden Ferit ve Feriz birbirleriyle sürekli didişir. Evin kızı Ferda ise istemese de Feriz’in yakın arkadaşı Ali ile evlendirilir. Ferit ve Feriz’in arasındaki çekişme köye gelen öğretmenden sonra iyice kızışır. Öğretmen Gamze ile Ferit’in ilişkisi kısa sürede evlilikle taçlanmıştır.Kısa bir süre sonra Gamze’nin akıl sağlığı ile ilgili sorunların ortaya çıkması tüm aileyi etkiler. Yönetmen koltuğunda Onur Öğden'in oturduğu dram türündeki filmin oyuncu kadrosunda İzel Çeliköz, Esin Civangil, Metin Keçeci, Dilara Büyükbayraktar, Enis Boztepe, Ayhan Işık, Ata Ekşioğlu gibi isimler yer alıyor.

7-Hadi Ya

Yönetmen: Vecihi Ener

Oyuncular: Cesur Doğan, Mehtap Yılmaz, Senem Kuyucuoğlu

Mardinli bir ailenin oğlu olan Haydar, Aydın’da bir belediyede anonsçu olarak çalışır. Haydar’ın en büyük arzusu iki yakın arkadaşı ile birlikte film çekmektir. Fakat grup bu konuda pek de yetenekli olmadığı için filmlerini çekemezler. Ekip hayallerinin suya düştüğünü düşünürken beklenmedik şeyler yaşanmaya başlar. Bahar ve Nazlı ilçeye konser vermeye gelmiştir. Konseri dinlemeye giden Haydar bu sırada Bahar ile tanışır. Haydar, genç kadınla yeni tanıştığını düşünmektedir. Fakat gerçekler hiç de öyle değildir. Bahar, aslında Haydar’ın asker arkadaşı Bahadır’ın ta kendisidir.</div>


Kaynak: sinemakolektifi.com

DAHA FAZLA